به گزارش قدس آنلاین، دکتر علی اصغر انجیدنی افزود: ۴۷۰ نفر از کل بیماران مبتلا به کرونا در خراسان رضوی مربوط به حوزه جغرافیایی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ۲۸۹ نفر متعلق به مناطق زیرپوشش پنج دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی دیگر این استان هستند.
وی ادامه داد: دانشکده علوم پزشکی نیشابور با ۱۰۱ بیمار مبتلا به کرونا بعد از مشهد بیشترین شمار بیماران را دارد و پس از آن دانشگاه علوم پزشکی تربت جام با ۵۹ نفر در رده های بعدی شیوع کرونا در خراسان رضوی قرار دارد.
دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در حوزه زیر پوشش دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار و تربت حیدریه هر کدام ۵۲ نفر و دانشگاه علوم پزشکی گناباد ۲۵ نفر بوده است.
انجیدنی افزود: ظرف روزهای ۳۰ بهمن ماه گذشته تا یکم فروردین ماه ۱۳۹۹ سه هزار و ۹۷۱ بیمار مبتلا به عفونت حاد تنفسی و مشکوک به بیماری کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری شدهاند.
وی ادامه داد: در این مدت تاکنون دو هزار و ۴۴۸ نفر از شهروندان اهل خراسان رضوی که به عفونت حاد تنفسی و مشکوک به بیماری کرونا مبتلا شده بودند بهبود یافته و از بیمارستانها مرخص شدهاند.
دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دو هزار و ۳۴۸ نفر از بیماران بستری شده مشکوک به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که تاکنون هزار و ۳۱۰ نفر از آنها بهبود یافته و از بیمارستان به منزل بازگشته اند.
انجیدنی در ادامه تعداد جانباختگان بیماری کرونا در خراسان رضوی که آزمایش آنها به طور قطعی مثبت بوده را ۷۶ تن اعلام و بیان کرد: ۵۰ تن از این جانباختگان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۱۲ تن در حوزه دانشکده علوم پزشکی نیشابور و ۶ تن هم در حوزه دانشگاه علوم پزشکی تربتجام فوت کردهاند همچنین حوزه جغرافیایی زیر پوشش دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار و گناباد هر کدام سه بیمار فوتی و دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه دو فوتی بر اثر کرونا را ثبت کردهاند.
افزون بر ۷۵ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی در قالب ۱۲ شهرستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ۲۵ درصد دیگر جمعیت این استان زیرپوشش خدمات دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتجام، تربتحیدریه و نیشابور هستند.
منبع:ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما